Krautkrämer USM 100

Krautkrämer USM 100

Vynikající výsledky kontroly, nejlepší uživatelské rozhraní ve své třídě, skvělá ergonomie a odolný design, bezkonkurenční možnosti připojení a mnoho dalšího. Krautkrämer USM 100 je revoluční ultrazvukový přístroj, který usnadní a zrychlí vaši práci.

Jen málo kontrolních nástrojů je všestrannějších než přenosný Krautkrämer USM 100, zkonstruovaný tak, aby se vypořádal s širokou škálou inspekčních výzev. Provádějte komplexní a přesné inspekce  a poté přidejte do vašeho reportu obrázky, polohu a lokaci pro lepší přehlednost.

Design s ohledem na efektivnost – šetřete čas a zdroje

Každý USM 100 má nainstalovanou funkci InspectionWorks. Jako první zařízení umožňuje snadnou bezdrátovou konektivitu a live streaming. Díky tomu můžete získat odbornou radu nebo jiný pohled na kontrolu pro těžké kontrolní úkoly, když to potřebujete  v reálném čase.

Ergonomie

Krautkrämer USM 100 nabízí bezkonkurenční pohodlí, takže používání po delší dobu není žádný problém. Mezi jeho ergonomické vlastnosti patří:

  • Lehké a snadné ovládání levou nebo pravou rukou v závislosti na preferencích uživatele
  • 7” dotykový LCD displej kompatibilní s rukavicemi, viditelný za každého osvětlení
  • Ergonomicky navržená a umístěná tlačítka

Kalibrace ONLINE

Odeslání zařízení k roční tovární kalibraci znamená, že nebudete mít přístroj k dispozici. Ale s dálkovou kalibrací to můžeme zařízení zkalibrovat ve vašich prostorách do hodiny

Elegantní a odolný design

Kromě vynikající ergonomie, nejmodernějšího designu USM 100 dále zvyšuje jeho efektivitu při každodenním používání. Testováno na pád a vibrace s hodnocením IP 67, USM 100 lze použít v nejnáročnějších prostředích. Jeho moderní a intuitivní uživatelské rozhraní zkracuje dobu školení. Se zařízením a jeho funkcemi se mohou i nezkušení operátoři se zařízením rychle seznámit

Konektivita

Vzhledem k tomu, že data z inspekcí jsou generována mnohem rychleji než v minulých letech, špičková správa dat a manipulace s nimi již nejsou jen příjemné, ale spíše předpokladem efektivity. Konektivita USM 100, vytvořená pro propojený svět, zahrnuje:

  • Vzdálený přístup a správa všech přístrojů na platformě
  • Bezpečná cloudová správa dat
  • Aplikace pro přizpůsobení pracovního postupu
  • Vzdálená roční kalibrace pro prodloužení doby provozu zařízení

USM 100 PC Live

Využijte výpočetní výkon svého tabletu nebo PC k použití USM 100 na dálku s USM 100 PC LIVE software. Tímto způsobem jsou data uložena přímo v zařízení a mohou být předána třetí straně aplikací.

USM 100 PC

Se softwarem pro analýzu dat USM 100 PC můžete využívat všechny nástroje dostupné na webu Krautkrämer USM 100 přímo na vašem PC. Pohodlně nahrávejte, analyzujte a vykazujte kontrolní data aniž byste si museli kupovat nebo učit další specializovaný softwarový balík.

USM 100/MENTOR Create

Tento desktopový software vám umožňuje přizpůsobit nebo vytvořit inspekční „aplikace“ pro vaše jedinečné testování postupy, průmyslové aplikace a úrovně zkušeností. Ty mohou být podrobné nebo obecné jak uznáte za vhodné.